Een ellendige eerste helft verpest OSS’20 in Den Haag – Veghel Advertising | Stadskrant Veghel

Een ellendige eerste helft verpest OSS’20 in Den Haag – Veghel Advertising |  Stadskrant Veghel

Voetbal
432 keer gelezen

DEN HAAG | Het seizoen dreigt voor OSS’20 te vervagen. De ploeg van coach Stefan Müller verloor na een matige eerste helft van HV & CV Quick, dit keer met 3-2, en zakte door de nederlaag in Den Haag naar de onderkant van de middenmoot. Ondertussen heeft OSS’20 vijf wedstrijden op rij gespeeld zonder te winnen.

OSS’20 speelde een beroerde eerste helft en werd pijnlijk afgestraft door Quick, die via Ruhairon Sambo al na tien minuten de 1-0 maakte. Halverwege het eerste bedrijf verdubbelde Joshua Emegha de voorsprong, waarna Ricky van Mierlo er bij rust 3-0 van maakte. De gasten bogen niet en keerden dankzij Bart Ebbers terug naar de tot dan toe eenzijdige wedstrijd. Hicham Haouat gaf de ploeg van Ossen zelfs nog eens hoop toen hij tien minuten voor tijd de 3-2 scoorde, maar Quick liet hem niet passeren, waardoor de Hagenaars in het klassement centen wisselen met OSS’20, die een stukje moet zakken voorzichtig. Ga kijken.
Zaterdag speelde Blauw Geel’38 met 0-0 gelijk in Barendrecht en blijft strijden om de derde plaats in Derde Klasse B.