Spannende Eredivisiewedstrijd tussen PSV en Feyenoord eindigt in 2-2

EINDHOVEN – De Eredivisie-wedstrijd tussen de Eredivisie-nummers 1 en 2 is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Door het gelijkspel blijft de onderlinge afstand tien punten.

PSV begon goed en kwam dankzij een doelpunt van Malik Tillman in de 4e minuut al vroeg op 1-0. Het had een leuke middag moeten worden, maar de verdediging miste een paar schoten. Olivier Boscagli maakte twee duidelijke fouten. Santiago Giménez kwam de doelman tegen, maar een paar minuten later kon Yankuba Minteh een fout van de Fransman afstraffen. 1-1.

Na rust kwam Feyenoord sterk uit de kleedkamer en kregen de Rotterdammers de nodige kansen om op voorsprong te komen. Hij arriveerde ook een half uur eerder dan verwacht. Santiago Giménez kon een voorzet van Lutsharel Geertruida geheel vrij afwerken. 1-2.

Tien minuten na het doelpunt was het Guus Til die de gelijkmaker scoorde. De middenvelder stond slechts 7 minuten op het veld.

PSV blijft daardoor ongeslagen en tien punten voorsprong in de strijd om het kampioenschap.