VIDEO’S | Sander van de Streek held en schlemiel tegen…

VIDEO’S |  Sander van de Streek held en schlemiel tegen…

Sander van de Streek beleefde maandagmiddag een bijzondere wedstrijd in Turkije. Galatasaray stond tegenover voormalig FC Utrecht-speler Antalyaspor en de wedstrijd eindigde op 2-1 Gala.

Van de Streek was het middelpunt van de belangstelling onder de bezoekers. De middenvelder deed direct mee aan het eerste doelpunt van Galatasaray en was later verantwoordelijk voor de 1-1-tussenstand. In de twaalfde minuut veroorzaakte Van de Streek een strafschop. De middenvelder raakte de rivaal Tete echter helemaal niet, maar de aanvaller viel op de grond en kreeg een strafschop. Het werd gebruikt door Akturkoglu.

Van de Streek sloeg vervolgens terug en maakte er 1-1 van tegen Galatasaray. Hij scoorde zijn tweede doelpunt van het seizoen. Galatasaray kwam voor rust weer op voorsprong. Opnieuw was het Akturkoglu: 2-1, en dat was de einduitslag. Een spannende avond voor oud-FC Utrecht-speler Sander van de Streek.