De dominante Deurne wint met ruime marge van Mierlo Hout

De eerste gevaarlijke kans kwam in de 5e minuut voor Mierlohout met een gevaarlijke vrije trap, maar Stijbosch stond op zijn paal. Sterker nog, dat was een van de weinige kansen die Mierlohout daarna kreeg. Het was ongebruikelijk om te zien dat hier een medeleider speelde. Het initiatief viel bij Deurne.

Rond de 30e minuut leidde dit tot 1-0, Plas schoof goed door richting de achterlijn, schoof terug en de voorzet bereikte Joosten die via een muurtje in de linkerbenedenhoek een goede finish wist te behalen. Enkele minuten voor rust nog een corner voor Deurne, die Joosten rustig teruggaf aan Groen, die hem met gecontroleerde rechtervoet in de hoek plaatste. Ruststand 2-0

In de tweede helft was er geen verschil, want Mierlohout kon geen vuist maken en Deurne kwam gemakkelijk op gang, maar pas na het uur kwam het spel weer tot rust met een gevaarlijke kans voor Van der Werf. Van de Steijn verving Swinkels, waarna L. Veeneman de wedstrijd in de 72e minuut afsloot met een schitterende vrije trap.

Als Joosten een paar minuten later een knappe inzet maakt vanaf 16 meter en Matheij schiet, is de wedstrijd echt voorbij! Van Berlo, Van der Meer, Arts en Boerenkamps kunnen in de laatste minuten nog invallen: het feest is al daar. Zeer belangrijke punten voor Deurne na de vervelende remises van de afgelopen weken.

© 2024 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust auteursrecht.