Feyenoord boekte eveneens een moeizame overwinning op Almere City FC

Invaller Yankuba Minteh zorgde in de 72e minuut voor het eerste doelpunt door de bal op prachtige wijze van afstand over doelman Nordin Bakker te schieten. In de extra tijd scoorde Minteh ook het tweede doelpunt van dichtbij.

Zieke trainer

Een week eerder redde Mats Wieffer Feyenoord kort voor tijd tegen RKC (1-0). De ploeg moest het doen zonder coach Arne Slot, die wegens ziekte afwezig was in Almere.

Ook Feyenoord scoorde in de eerste helft, maar het doelpunt van Lutsharel Geertruida werd afgekeurd en dat zorgde voor veel misverstanden. In aanloop naar dat doelpunt leek Santiago Giménez buitenspel te staan.

Meer punten dan vorig seizoen

Verrassend genoeg heeft Feyenoord na 23 wedstrijden nu drie punten meer dan vorig seizoen na hetzelfde aantal wedstrijden. Waar de Rotterdammers het hele seizoen vrij soeverein de Eredivisie aanvoerden, staan ​​ze nu tien punten achter op koploper PSV.

Komende zondag staan ​​PSV en Feyenoord tegenover elkaar in Eindhoven.