FC Utrecht evenaarde zondag een clubrecord. Domstedelingen won op eigen veld met ruime marge van Fortuna Sittard, waardoor het dertien wedstrijden op rij ongeslagen bleef.

FC Utrecht evenaart daarmee een record uit 1991. Taylor Booth opende de score in De Galgenwaard. De Amerikaan, die vorige week een hattrick scoorde, scoorde op aangeven van Sam Lammers. In de eerste helft vielen er geen doelpunten meer, al kreeg FC Utrecht wel kansen.

In het tweede bedrijf deed Fortuna er alles aan om het doelpunt te scoren, maar ging de andere kant op. Terwijl FC Utrecht uit een hoekschop dicht bij de 2-0 was, viel de score een minuut later wel. Othmane Boussaid was precies.

Vijf minuten later stond het 3-0. Booth scoorde zijn tweede doelpunt van de middag en vijfde in twee wedstrijden. Het slotakkoord ging naar Sam Lammers, die eindelijk zijn doelpunt kreeg. Even leek de partij op pauze te staan ​​voor de spits, maar na een VAR-check scoorde Lammers zijn doelpunt.

Opstelling FC Utrecht: Branderhorst, Ter Avest, Van der Hoorn, Viergever, El Karouani (83′ Vesterlund), Flamingo (Bozdogan), Toornstra (Jensen), Iqbal (64′ Fraulo), Booth, Lammers, Boussaid (83′ Okkels)