Laat Uldrikis Cambuur helpen van NAC Breda

In de 37e minuut scoorde Uldrikis zijn eerste doelpunt met een kopbal van Milan Smit. NAC kwam na rust op gelijke hoogte door een doelpunt van invaller Martin Koscelnik, eveneens een kopbal.

In de 72e minuut kreeg de Let weer gelijk en liet hij opnieuw met een kopbal NAC-doelman Roy Kortsmit kansloos. Voor Cambuur was het de eerste overwinning sinds 12 januari. Ondertussen bereikte de ploeg van coach Henk de Jong de halve finales van de strijd om de KNVB-beker.

MVV

MVV miste in de derde helft de kans om de voorsprong te behouden tegen Jong PSV. De wedstrijd in Maastricht eindigde op 3-3 met Dantaye Gilbert als hoofdrolspeler. De PSV-invaller van Jong scoorde in de 81e minuut een eigen doelpunt, waardoor MVV op een 3-2-voorsprong kwam. Al in de verlenging scoorde Gilbert zelf de gelijkmaker.

De Eindhovenaren kwamen in de 26e minuut op een 2-0-voorsprong dankzij doelpunten van Mohamed Nassoh en Jevon Simons. Dailon Livramento en Mart Remans brachten de thuisploeg weer dichter bij Jong PSV.