NAC speelt gelijk in oefenwedstrijd tegen Excelsior | BredaVandaag

Door: Redactie

NAC

BREDA – NAC heeft zaterdagmiddag gelijk gespeeld in de oefenwedstrijd tegen Excelsior. Na een rustige eerste helft kwam NAC in de tweede helft op voorsprong, maar vlak voor tijd wist Excelsior de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde op 1-1.

Vanmiddag speelde NAC een oefenwedstrijd tegen Excelsior op het Sportpark Achter ‘t Hof in Hoeven. Het laatste treffen tussen deze clubs was nog niet zo lang geleden tijdens de play-offfinale, waar NAC ten koste van Excelsior wist te promoveren. Het was zeker niet zo spannend vandaag. In een relatief rustige start wisten beide ploegen weinig kansen te creëren. Het warme weer zal hier ongetwijfeld aan hebben bijgedragen. Om de hoge temperaturen voor de voetballers draaglijker te maken, werden halverwege de eerste en tweede helft extra drinkpauzes ingelast.

Ook de tweede helft verliep relatief rustig, maar hier zochten de ploegen naar meer kansen. NAC voerde ook een aantal wissels door, waardoor enkele spelers uit het eerste elftal in de wedstrijd kwamen. Dit zorgde ervoor dat NAC in de 70e minuut op voorsprong kwam. Met een pauze van Kostorz wist Omarsson de bal in het doel van Excelsior te leggen. Even leek het erop dat de overwinning behaald was, maar in de 87e minuut, vlak voor tijd, wist Mike van Duinen de gelijkmaker voor Excelsior te scoren. De wedstrijd eindigde dus in een 1-1 gelijkspel.