NAC Breda speelt gelijk in oefenduel…

NAC Breda speelde afgelopen weekend hun derde oefenwedstrijd. De ploeg van coach Richard Mank speelde tegen vv Hedel O15. De wedstrijd eindigde op 1-1.

NAC kende een goede start en creëerde flink wat kansen. In de eerste helft vielen er echter geen doelpunten. Aan de andere kant reageerde de Parel van het Zuiden op de snelle tegenaanvallen van de rivaal. Doelman Nikki de Haan moest een keer in actie komen.

Na rust kwam NAC op voorsprong. Kamar Laamouz werd uitgebracht door Kim Hendriks en eindigde goed. Vv Hedel bleef niet zo en begon de lange bal te spelen. Dit resulteerde in enkele gevaarlijke situaties. Doelman Floor Oussoren voorkwam een ​​snelle gelijkmaker, maar moest in de 74e minuut alsnog vissen. Hierdoor eindigde de wedstrijd op 1-1.