Prijzen op het Zoetermeerse clubkatatoernooi

Na een zware test op zaterdag stond er zondag weer een karatetoernooi op de kalender. Aan het toernooi namen vier deelnemers van de Zoetermeerse Kyokushin Dojo Hokori Meiyo karateschool deel.

Seth van der Velde voerde 3 strakke kata’s uit in de categorie onder 18 vanaf 4e kyu. Hij behaalde in alle rondes de hoogste punten en sloot de dag af als kampioen. Maureen Tiel kwam uit in de categorie 18+ onder de tweede kyu. Na 2 kata’s bereikte hij de finale en nam in de finale afstand in punten en behaalde de 1e plaats. Ze werd uitgeroepen tot kampioen van haar categorie.

Cathelijne Tiel en Megan Smits zaten in dezelfde categorie boven de 18 categorieën 2e en 1e kyu. Ze liepen allebei vlot en behaalden prachtige kata’s in de finale. Cathelijne kreeg wat punten afgetrokken voor een verkeerde kiai en eindigde daardoor op de 4e plaats. Megan Smits werd na een geweldige seipai kata veruit 1e en sloot de dag af als kampioen.

Cathelijne en Maureen namen ook deel aan het teamkata-evenement. Samen met haar partner Anais eindigden ze als 3e in deze categorie.

Bezoek voor meer sportnieuws onze sportpagina: sportnieuws of samenvatting sportevenementen

Jouw opdracht? Bekijk ons ​​sportaanbiedersoverzicht en alle sportcursussen in één oogopslag.