Kampioen 4 Blauw-Zwart! – Wassenaarders.nl

Blauw-Zwart 4 zou kampioen kunnen worden als ze FC Zoetermeer verslaan. De mannen van het 4e namen, vergezeld van volgers, een bus naar Zoetermeer. Toen we in Zoetermeer aankwamen, leek het alsof er nog meer fans in de rij stonden!

De eerste helft was weinig spectaculair, maar de vierde helft eindigde met een 0-1-voorsprong dankzij een doelpunt van Rick Terruwe. In de tweede helft werd de voorsprong snel verdubbeld. Maarten van der Flier scoorde direct na rust de 0-2. Nathan Los verhoogde vervolgens de voorsprong met twee doelpunten, waardoor de eindstand op 0-4 kwam.

Na de wedstrijd barstte het feest los op het veld, waar de mannen de bowl in ontvangst namen. Met enthousiaste supporters door het hele veld die voor een uitbundige sfeer zorgen. Er werden zelfs prachtige kampioenstruien opgeknapt door onze grootste supporter Rob van der Marel!

Bij terugkomst werden de spelers van Blauw-Zwart 4 als helden ontvangen in café Rooie Cor, waar een schare fans op hen wachtte. Deze gezellige ontvangst en gezellige avond werden schitterend georganiseerd door de spelersvrouwen!

De mannen van het 4e kunnen nu de balans opmaken van een fantastisch seizoen, waarbij ze 16 keer wonnen in 19 wedstrijden. Op sportcentrum De Schulpwei werden alle wedstrijden gewonnen en met uitslagen van 14-0 en 10-0 keerden de teams huiswaarts. Naast de fantastische resultaten presteerden de mannen van Blauw-Zwart 4 dit jaar ook uitstekend dankzij de nieuwe trainingspakken gesponsord door Van Ede International Moving. Prachtige nieuwe tassen gesponsord door Doesburg Diamond Technology en prachtige uniformen gesponsord door Carlo Car Service en Sport Beach Pavilion.

Het 4e speelt op zaterdag 15 juni de laatste wedstrijd van het seizoen bij KSD-Marine. En hoewel het kampioenschap al gewonnen is, zijn de mannen opnieuw op zoek naar 3 punten!