Telstar deelt punten met NAC

Telstar-coach Ulrich Landvreugd... 4 punten uit 2 wedstrijden

Telstar-coach Ulrich Landvreugd… 4 punten uit 2 wedstrijden

VELSEN – Het zag er gisteravond lange tijd naar uit dat Telstar na 25 wedstrijden voor de tweede week op rij drie punten zou kunnen toevoegen aan het tot nu toe schamele totaal van 19 punten. In amper 8 minuten tijd scoorde Telstar dankzij een doelpunt van Danny Bakker de eerste basket op het bekende scorebord. Na 75 minuten maakte Tom Boere er 1-1 van en dat was tevens de eindstand.

Na het vertrek van coach Mike Snoei lijkt er sprake te zijn van een soort heropleving voor de White Lions. Vorige week behaalde Telstar een fraaie 3-2 overwinning op Helmond Sport. En gisteravond was de start van de wedstrijd ook veelbelovend. Een snel doelpunt en inderdaad meer kansen gedurende het grootste deel van de wedstrijd hadden zeker een overwinning voor Telstar gerechtvaardigd. Het niet benutten van die kansen werd de ploeg van Velsen fataal en zij kwamen in de 75e minuut op voorsprong.Mijn Minuut tot de gelijkspel.

Dankzij het gelijkspel hebben TOP Oss (2-1 tegen Jong Ajax), FC Den Bosch (0-0) en Telstar allemaal 20 punten. Jong Ajax is over anderhalve week de volgende rivaal van Telstar in Amsterdam.

Klik hier voor wedstrijdverslag en de interviews na de wedstrijd van mediapartner NH.