VOP wint van het gehavende SV Austerlitz.

11 mei 2024 om 20:43 uur

Voetbal

AMERSFOORT/AUSTERLITZ Na de aftrap lag de bal al na 14 seconden in het doel van het gehavende SV Austerlitz. Mishandeld door het grote aantal spelers die om uiteenlopende redenen niet aan de start van deze wedstrijd konden staan. De spelers die erbij waren, verkochten hun skins echter duur!

Het eerste doelpunt van VOP viel in de 14e minuut tegen SV Austerlitz. Nadat de bal 12 seconden na de aftrap het middenveld binnendrong, ging de bal op onhandige wijze verloren en wist VOP-speler Giok de Vries binnen 2 seconden wat hij ermee moest doen. Met een gebogen bal over doelman Jelle Nauta wist de VOP-middenvelder zijn ploeg op voorsprong te zetten.

In de 18e en 30e minuut redde SV Austerlitz-doelman Jelle Nauta zijn ploeg door de bal tweemaal tegen te houden na een VOP-weddenschap. Giok deVries zag zijn afstandsschot echter in de 34e minuut over het doel van SV Austerlitz gaan. VOP ging met een 2-0 voorsprong de rust in.

In de tweede helft een afbeelding vergelijkbaar met die van de 1e helft. Een matig agressieve VOP en een onwillige SV Austerlitz. In de 58e minuut kwam VOP op een 3-0 voorsprong toen Boy Krebber de bal in het doel van SV Austerlitz wist te schieten.

SV Austerlitz verliet in de 79e minuut gevaarlijk het veld. Sander Pasterkamp zag zijn inzet echter mislukken op het VOP-doelpunt. Een minuut later wist VOP-speler Jerell Hok a Hin het doel te vinden en pakte VOP de 4-0 overwinning.

Kort voor tijd kreeg Sander Pasterkamp een kleine kans, maar de VOP-doelman wist de poging te dwarsbomen.