Maasdijk blijft veelbelovend met zijn nipte overwinning en moet op een foutje rekenen

En zoals meestal gebeurt, scoorde de rivaal in de wedstrijd 1-0 uit de enige tegenaanval. Met nog tien minuten te gaan gaf Maasdijk niet op en schakelde een versnelling hoger.

De uitslag was 1-1 voor aanvoerder Nick van Vliet, na een prachtige assist van Jurjen Dekker.
Een mentaal en conditioneel sterke Maasdijk pakte in de laatste minuut de overwinning met een doelpunt van de jongste man op het veld: Senna Kortekaas. Gekke vreugde op het veld en Maasdijk verslaat achtereenvolgens de nummers 3, 4 en 5.

Vorige week moesten ze in de laatste minuut ook nog winnen van Vredenburch.

Maasdijk hoopte tevergeefs op de medewerking van de Rijswijkers, aangezien de rivaal koploper FC Zoetermeer was. De koploper maakte echter geen fout bij de 2-3 en behield daarmee een voorsprong van vier punten op Maasdijk, die moet wachten op een valse stap van FC Zoetermeer om de laatste wedstrijd van de competitie Maasdijk-FC Zoetermeer een echte wedstrijd te laten worden. gekte.