O23 3C/3D: Alleen FC Zoetermeer kan winnen, HVV valtO23 3C/3D: Alleen FC Zoetermeer kan winnen, HVV valt

De regioploegen van de derde divisie hadden niet veel te lachen. Graaf Willem II VAC leed een zware nederlaag tegen Rijnsburgse Boys en HVV werd verslagen door EMM’21. DSO beperkte de schade tegen koploper XerxesDZB tot een kleine nederlaag. FC Zoetermeer won. FC ‘s-Gravenzande werd met 1-0 verslagen.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie C

Graaf Willem II VAC O23 – Rijnsburgse Jongens O23

Graaf Willem II VAC slaagde er niet in de leider van de Rijnsburgse Boys te verslaan. De thuisploeg scoorde maar liefst zes doelpunten in de Roggewoning. Dankzij de 0-6 nederlaag blijft Graaf Willem II VAC op de zesde plaats staan.

HVV O23 – EMM’21 O23

In De Diepput moest HVV het hoofd buigen voor EMM’21. De fusieclub uit Roelofarendsveen ging met een 0-2 overwinning op zak naar huis.

3e divisie D

FC Zoetermeer O23 – FC’s Gravenzande O23

In een spannende wedstrijd leidde FC Zoetermeer de Westlanders naar de overwinning. Al na een kwartier in de tweede helft wist de thuisploeg het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. Jonas van der Hemel schoot op de ploeg van de coach Ferdy Macnack (foto) naar een 1-0 overwinning.

XerxesDZB O23 – DSO O23

De Zoetermeers konden in de strijd met koploper XerxesDZB niet voor verrassingen zorgen. DSO bood goed tegenstand en hoefde na de 0-0 bij rust pas bij de 1-0 het hoofd te buigen.