Zoetermeers Dagblad | ADO Den Haag gelijkspel en de aanval afgeslagen op de derde plaats

ADO Den Haag heeft een aanval op de derde plaats in de Keuken Kampioen divisie afgeslagen. De club herstelde zich in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (2-2), na een 0-2 nederlaag.

Ilias Sebaoui en Mathis Suray scoorden in de eerste helft voor Dordrecht. Alex Schalk en Daryl van Mieghem scoorden vervolgens voor de thuisploeg.

ADO Den Haag blijft nummer 3 in de Keuken Kampioen Divisie, met 1 punt voorsprong op FC Groningen, dat de uitwedstrijd tegen Jong PSV (2-3) succesvol afrondde. Marvin Peersman scoorde in de 94e minuut het winnende doelpunt.

jong Ajax

De Graafschap verloor de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax (0-2), Jaydon Banel en Nassef Chourak scoorden voor de bezoekers. Helmond Sport versloeg Jong AZ (3-1) voor eigen publiek dankzij doelpunten van Martijn Kaars, Giannis Botos en Álvaro Marín.

Abel Stensrud hielp TOP Oss uit huis te winnen tegen FC Emmen (0-1). Eindhoven was te sterk voor Jong FC Utrecht (3-0). Ozan Kökcü en Farouq Limour scoorden voor de thuisploeg en Neal Viereck versloeg zijn eigen doelman.