5e klasse A: SVO Buytenpark, DVV Delft en DVC staan ​​met lege handen

DVV Delft was geen partij voor outlet Football Factory. Ook SVO Buytenpark kon de geweldige ploeg van LSVV’70 niet verrassen. DVC bood goede weerstand tegen Kickers’69, maar moest na de thee het hoofd buigen.

Tekst: Roland van der Linden

Voetbalfabriek – DVV Delft

In Leiden kon DVV Delft geen vuist maken en moest met een 1-4 nederlaag aan de thuisreis beginnen. Samet Mermer scoorde het enige doelpunt voor de bezoekers.

SVO Buytenpark – LSVV’70

Op eigen helft kwam SVO Buytenpark in de eerste helft met 0-2 achter en zag na de thee hun resultaat verdubbelen. Uit een strafschop wist Fabián Bruster het eredoelpunt (1-2) te scoren voor de ploeg van de coach Francisco Janse (foto)maar uiteindelijk had de LSVV’70 het laatste woord: 1-3.

Kickers’69-DVC

Al na zeven minuten kwam DVC verrassend op voorsprong in Leimuiden. Mike van Es rondde met precisie af voor de ploeg van coach Marco Immers, die slimmer en tactisch beter speelde dan de tegenstander. Pas in de tweede helft wist Kickers’69 de achterstand om te zetten in een voordeel. Een kwartier na de herstart scoorde de thuisploeg tweemaal: 2-1. DVC-doelman Joey Niemeyer kreeg terecht de rode kaart nadat hij heftig protesteerde tegen het tweede doelpunt. DVC kreeg nog scoringskansen, maar in de finale was het Kickers’69 dat de eindstand op 3-1 bepaalde.