Succes van AZC synchroonzwemmers in de laatste wedstrijd in Zoetermeer

De AZC Synchro-zwemmers zwommen op zaterdag 29 juni in Zoetermeer hun laatste wedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd was vooral voor de jongste spelers van de club een hoogtepunt. Na een seizoen hard trainen bereikte Zwemvereniging Alphen op alle onderdelen het podium.

Potentiële gezondheid in nieuws van 3 juni 2024

Categorie 1: Beginners

De beginners van categorie 1 zwommen met vijf meiden naar het nummer ‘Bop’. Emelia, Mila, Milena, Sabina en Sarah wonnen een zilveren medaille tijdens hun eerste wedstrijd!

Categorie 2/3: Barbiedromen

In categorie 2/3 zwommen Dana, Evi, Jackie, Lisa, Marly, Nina, Sofia en Quinty naar het nummer “Barbie Dreams” en zwommen naar de derde plaats.

Categorie 4/5: Hocus Pocus

In de categorie 4/5 was het thema “Hocus Pocus”. De meiden vonden het spannend, maar werden rijkelijk beloond voor hun optreden. Het goud was van hem!

Categorie 7: Veelzijdige meisjes

De oudere meiden in categorie 7 waren vertegenwoordigd met twee optredens. Keyla en Nienke behaalden de eerste plaats met hun duet ‘How to Train Your Dragon’. Naast Eline en Kyra was er ook een gouden medaille voor het teamnummer.