O23 3D/4F: FC Zoetermeer verdrinkt met VOC, verslaat Wilhelmus en HMSH

In de derde divisie werd FC Zoetermeer verrast door de VOC. Een niveau lager was HMSH te sterk voor DUNO en liet Wilhelmus BMT alle hoeken van het veld zien.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie D

COV O23 – FC Zoetermeer O23

FC Zoetermeer heeft in Rotterdam een ​​harde klap gekregen in de strijd om promotie. Bij rust stonden de ploegen nog gelijk: 0-0. Na de thee behaalde de VOC met twee doelpunten de overwinning. Door de 2-0 nederlaag is FC Zoetermeer nog niet verzekerd van promotie. De coachesclub. Ferdy Macnack (foto) In zijn laatste twee wedstrijden mag hij geen fouten meer maken.

4e divisie F

BMT O23 – Wilhelmus O23

De thuisploeg kende een goede start en opende al in de zesde minuut de score. Wilhelmus nam vervolgens het heft in handen en kreeg in de tiende minuut een strafschop toegekend. Stijn Fako miste niet vanaf elf meter: 1-1. Fako bleef een leidende rol claimen. Hij was tweemaal doelpuntenmaker bij een doelpunt van Bor Karskens en benutte daarna nog een strafschop: 1-4. In de tweede helft verhoogden Tygo Roeleven, Saif Fadl en Hamza Alani de score naar 1-7.

HMSH O23 – DUNO O23

In de lagere regionen behaalde HMSH dit jaar zijn derde overwinning in de voorjaarswedstrijd. De thuiswedstrijd tegen DUNO eindigde met een 5-1 overwinning. Yassine Zattouti scoorde drie doelpunten voor de thuisploeg en Salah Salaheldin scoorde tweemaal. Calvin Mulder maakte namens DUNO het enige doelpunt.