VV Egmond (zon) kan zondag kampioen worden

VV Egmond (zon) kan zondag kampioen wordenVV Egmond (zon) kan zondag kampioen worden

Zwanenburg, zondag 14 april 2024 – VV Egmond (zondag) behaalde een reguliere overwinning, zonder flitsend voetbal V.V. Zwanenburg; 0 – 5. De thuisclub speelt puur voor de eer, want komend seizoen wisselt deze van zondag naar zaterdag. Ze staan ​​momenteel in de laatste zones met slechts 19 punten. Tegen Egmond hadden de gastheren echter meerdere opties en kansen. De ploeg speelde meerdere keren slecht in een overschotsituatie, werd onzorgvuldig bij de laatste pass of vond Egmond-doelman Joey Levering op zijn pad. Egmond wist kansen te benutten. Jordin Koel scoorde voor rust twee doelpunten.

Na de thee scoorden Patrick Jaspers, Wesley Hof en Tay Tervoort de overige drie doelpunten. Het goede nieuws kwam toen uit Haarlem. Doordat Alliance gelijk speelde tegen Limmen heeft Egmond nu 14 punten voorsprong op de ploeg uit Limmen. Een overwinning komende zondag is genoeg voor het vlaggenschipkampioenschap van de jonge fusieclub. Het laatste team, Alcmaria Victrix, staat om 14.00 uur tegenover elkaar op het Sportpark Hogedijk.

Egmond – Indoor, zaterdag 13 april 2024 – Het VV Egmond Zaterdagteam Ik moest er 3 punten aan geven Sportief Andijk. De ongenaakbare kopman staat op het punt kampioen te worden en heeft nog niets gemorst tegen de ploeg van coach Marcel Blank. Voor en na rust scoorden de gasten nog een doelpunt: 0 – 2. Door deze nederlaag moeten de Egmonders weer alert zijn. Momenteel staan ​​ze op de achtste plaats, terwijl de tiende plaats een play-offpositie is. Het verschil met nog 5 wedstrijden te gaan bedraagt ​​momenteel 4 punten.

Urk, vrijdag 12 april 2024 – Piedras Blancas Met nog 3 wedstrijden te gaan zijn ze nog steeds de trotse leider van de eerste divisie zaalvoetbal. ZVV Urk De ploeg van coach Rogier Bunnink kreeg in de eerste helft sterke tegenstand. Dankzij doelpunten van Jordin Koel, Mike Twisk en Tom Hofkamp gingen de ‘White Stones’ met een 1-3 voorsprong de rust in. Na rust ging de Urkse storm grotendeels voorbij en maakte de ploeg van Egmonder er 3-7 van verantwoordelijk waren Daan Groot, Tom Hofkamp, ​​Jordin Koel en Glenn Geldrop. De rest van het programma is niet eenvoudig, maar misschien speelt er volgend seizoen wel een andere club in de Eredivisie in Sporthal De Watertoren!

Resultaten
Vrijdag 12 april: ZVV Urk – White Stones eindigde op 3 – 7
Zaterdag 13 april: Egmond 1 – Sporting Andijk wordt 0 – 2
Zondag 14 april: Zwanenburg 1 – Egmond 1 ging naar 0 – 5

Programma
Vrijdag 19 april om 20.30 uur: Piedras Blancas – Dres. Vijf (Eerste Klasse A)
Zaterdag 20 april om 14.30 uur: ZCFC 1 – Egmond 1 (4e Klasse A)
Zondag 21 april om 14.00 uur: Egmond 1 – Alcmaria Victrix 1 kampioenswedstrijd in Hogedijk (3e klasse B)

Foto’s 4 t/m 8 zijn van Marco Tervoort: Momenten uit de ploegwedstrijd zondag tegen Zwanenburg

Klik op een van de afbeeldingen om te vergroten.