SVO Buytenpark behaalt mooie overwinning

Afgelopen zaterdag behaalde SVO Buytenpark een knappe 1-2 overwinning in de Leidse Voetbalfabriek. Football Factory, die voor de wedstrijd al een tijdje volop betrokken was, vertrok na de wedstrijd teleurgesteld.

De 0-1 voor de bezoekers viel in de vijftiende minuut. Niemand minder dan Jordy Gómez wist dankzij een knappe actie en een voorzet van Fabián Bruster via een echte spitsgoal de 0-1 te scoren bij de eerste paal.
Na de 0-1 voor SVO Buytenpark kreeg Football Factory meerdere kansen op de gelijkmaker, maar de paal en drie treffers op de lat voorkwamen dat de Leidse studenten scoorden.

SVO Buytenparkbestendig

Het was wachten tot de tweede helft voordat het gelijkspel op het scorebord stond. Aanvankelijk redde doelman Jeffrey Persoon op briljante wijze een dubieuze penalty, maar de scheidsrechter oordeelde dat Daily Hoogkamer een tweede kans verdiende. Het schot van Hoogkamer trof het doel en bracht de stand in evenwicht.

Kort na de gelijkmaker stuurde Erkan Sensoy Gianni Janssen met een prachtige pass naar de achtergrond. Gianni Jansen hoefde niet lang na te denken en met zijn gouden linkervoet plaatste hij de bal met sensatie voorbij de gesloten paal van Leiden.