KSV wint een week voor de hoofdwedstrijd nipt bij HYS

HAARLEM – Een week voor de hoofdwedstrijd tegen koploper Oosthuizen pakte KSV nipt alle buit tegen het laaggeplaatste HYS. De ploeg van coach Rowan Top won met 1-2 in Haarlem.

De Kruizer-formatie kwam in de eerste helft op voorsprong tegen Haarlem Yildiz Spor dankzij Dion Bestevaar, maar na rust maakte de thuisploeg gelijk. De routinier Yucel Gundogdu zorgde er uiteindelijk voor dat KSV de drie punten mee naar huis kon nemen.

In de tussenstand hebben zowel Oosthuizen, die Kismet met 7-2 versloeg, als KSV 41 punten, waarbij het doelsaldo van Oosthuizen beter is. Aanstaande zondag staan ​​beide teams om 14.00 uur tegenover elkaar in De Kruising. Ook de overige teams zullen de wedstrijd met grote belangstelling volgen, want naast de twee genoemde teams liggen er nog vier teams op de loer voor de eerste plaats in 5B.