DSS en TOG lijken te beslissen wie de kampioen wordt. Haarlemmers winnen nipt van Nieuw West United

Haarlem

DSS blijft nog steeds op het titelnummer staan. Met de 2-1 overwinning op Nieuw West United schakelden de Haarlemmers een directe concurrent uit.

Het lijkt erop dat alleen TOG overblijft als rivaal voor het kampioenschap. “Dit maakte deze wedstrijd zo belangrijk”, had coach Marcel Looij tegen zijn spelers gezegd. “New West United had ook twee wedstrijden minder gespeeld. Nu ligt de druk op TOG, omdat ze nog twee wedstrijden te gaan hebben en we gelijk staan ​​qua verloren punten.”

Rens Knol wist vlak voor rust de 1-0 te maken voor DSS. Vijf minuten na de thee scoorde Jasper Besjes met een kopbal de stand op 2-0. Een kwartier voor tijd leek alles spannend na een schot op het kruispunt van de Amsterdammers. Echt spannend werd het niet meer en DSS had beter moeten spelen om er 3-1 van te maken.

“We verloren de eerste game met 4-1, dus we maken veel vooruitgang”, concludeerde Looij.

Andere resultaten:

TOS Actief-Onze collega’s 6-1. Doelpunt OG: Randy Willems.

BSM-Ankaraspor 4-4. BSM Goals: Jesper Eindhoven (2x), Quinte Lammerse en Jan Douwe Box.