3e klasse B: laatste op volle snelheid na de nederlaag tegen Laakkwartier

DWO maakte indruk met een ruime overwinning op Schipluiden. De Zoetermeerse ploeg stond de laatste plaats af aan Full Speed, die zich moest overgeven aan Laakkwartier. Wilhelmus won van DSVP in Pijnacker en HMSH was te sterk voor PGS/VOGEL.

Tekst: Roland van der Linden

DSVP-Wilhelmus

Een opportunistische DSVP moest zich in de hoofdwedstrijd tegen Wilhelmus op eigen veld overgeven. Voor de bezoekers scoorde Josh Smart na een fantastische actie de welverdiende 0-1. Vervolgens werd een doelpunt van Mika Lommers afgekeurd. In een laatste DSVP-offensief hielden doelman Sergio Veugelers en zijn verdediging stand: 0-1. Wilhelmus staat nu op gelijke hoogte met de leider, graaf Willem II VAC.

DWO – Schipluiden

Schipluiden had een totaal slechte dag tegen DWO en speelde hun slechtste wedstrijd van het seizoen. Schipluiden kwam in het eerste halfuur niet tot scoren, waarna de Zoetermeerers zeer effectief waren in de overgang. Kurtley de Windt, Kael Zulu en Chadion Melfor (foto) schoot DWO voor een 3-0 overwinning. De wedstrijd stond onder leiding van de uitstekende fluiter Carli van Booma.

HMSH – PGS/VOGEL

De wedstrijd tussen de twee Haagse ploegen leek lange tijd op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen. Eén minuut voor het laatste fluitsignaal behaalde HMSH een broodnodige overwinning. Rodensio Frederik bezorgde HMSH een belangrijke 1-0 overwinning in de strijd tegen degradatie.

Op volle snelheid – Laakkwartier

De Delftenaren zijn na de nederlaag tegen Laakkwartier naar de laatste plaats gezakt. De bezoekende ploeg van coach Giovanni Linnenbank ging met een 0-2 voorsprong de rust in. Namens Laakkwartier kregen Hamza Boukhari en Kai Muusers gelijk. In het tweede bedrijf maakte Timón Núñez een einde aan de wedstrijd na het derde doelpunt van de Haagse ploeg. Full Speed ​​kwam nog terug tot 1-3, maar dat was het dan ook.