5e Klasse AC: REMO wint doelpuntviering tegen HDV, ook DVC lijdt aanzienlijk verlies

DVC leed in 5A een ruime nederlaag tegen RVV Overschie en ook SVO Buytenpark stond na het duel met Bernardus met lege handen. In 5C speelden HPSV en Haagse Hout gelijk en REMO versloeg HDV in een wedstrijd met tien doelpunten.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

Bernardus – SVO Buytenpark

In Hazerswoude Rijndijk kwam SVO Buytenpark verrassend op voorsprong tegen Bernardus dankzij een doelpunt van Gianni Jansen. Nog voor de thee kwam de thuisploeg gelijk. In de tweede helft rondde Bernardus de klus vakkundig af en pakte een 3-1 overwinning.

RVV – DVC stofomslag

De Delftenaren hadden weinig in te brengen in de wedstrijd tegen de Rotterdammers. De thuisploeg verliet het veld met een 6-0 overwinning.

5e klasse C

HPSV – Haagse Hout

Haagse Hout ging met een 0-1-voorsprong de rust in dankzij een doelpunt van Mido Chafai. In de tweede helft scoorde Chafai opnieuw voor de ploeg Roel Zandbergen (foto) en de HPSV leek opnieuw op een nederlaag af te stevenen. Kon niet verder van de waarheid zijn. Jair dos Santos Freitas en Andrea Buscema schoten op de politieagenten om de finale 2-2 te maken. Beide ploegen kregen in de wedstrijd een rode kaart en na de twee kaarten werd de wedstrijd kort stilgelegd.

REMO-HDV

Op het Verademing Sportpark konden de toeschouwers maar liefst tien doelpunten aanschouwen. REMO verzorgde er zes. Ibrahim Soliman (2x), Samir Offakir (2x), Idris en Taylor Schotte stonden op doel voor de thuisploeg. Brayley Tweeboom was de beroemde man in HDV met drie doelpunten. Ook Ruwensley Bonfasia scoorde: 6-4.