3e klasse A/B: BSC’68 dichtbij eerste plaats, KMD verloor van DSVP

In 3A zette BSC’68 een uitstekende prestatie neer, waardoor Aarlanderveen gelijk voor de overwinning kwam. Graaf Willem II VAC behaalde een overwinning op Full Speed ​​en ook medetitelkandidaat Wilhelmus won. DSVP klom naar de vierde plaats door een overwinning op KMD.

Tekst: Roland van der Linden | Frank van Leeuwen (SportSnap.nl) en Marcel Kouwenhoven

3e klasse A

BSC’68 – Aarlanderveen

In de belangrijke wedstrijd tegen Aarlanderveen werd er hard gewerkt en gevochten door BSC’68. In de achtste minuut opende Stijn van Leeuwen de score met een prachtig schot op de lat. Twintig minuten later was de stand 2-0. Joep van Straalen kopte uit een corner binnen. De thuisploeg kreeg vier goede kansen, maar kon deze niet benutten. In de tweede helft speelde BSC’68 het spel met volwassenheid. In de stand van 2-0 kwam geen verandering. De overwinning bracht BSC’68 Koudekerk binnen één punt. De koploper kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen DoCoS.

3e klasse B

KMD – DSVP

In Wateringen kende DSVP een groot succes met een overwinning op KMD van 1: 3. Met deze overwinning steeg de ploeg van coach Alex van der Harst naar de vierde plaats en strijdt voor een plek in de play-offs. In de eerste helft werkten Rick de Bruijn en Joey Zonneveld hard door, waardoor DSVP op een 0-2 voorsprong kwam. (Foto’s hieronder: Frank van Leeuwen)

Na de thee sloot Rick de Bruijn de wedstrijd af met het derde doelpunt voor de ploeg van Pijnacker. KMD kwam dankzij Noah Wiezer nog op 1-3, maar verder kon de thuisploeg niet opschuiven. (Foto’s onder: Marcel Kouwenhoven)

Graaf Willem II VAC – Maximale snelheid

Een goede Graaf Willem II VAC maakte na een halfuur spelen de 1-0 dankzij een doelpunt van Jacky Adam. Vijf minuten voor rust kreeg Full Speed ​​een penalty tegen, maar doelman Milco Vermeer bleef niet ver achter. In de tweede helft was de thuisploeg dominant en werd de stand 2-0 dankzij een strafschop van Brian de Jong. De eindstand ging naar Luuk Evenhuis, die de finale met 3-0 veiligstelde.

Wilhelmus-DWO

Op de eigen helft had Wilhelmus het niet makkelijk tegen DWO, ondanks de vroege openingstreffer van Bas Koolmees, die een goede aanval goed afrondde. Halverwege de eerste helft kwam DWO dankzij Kaël Zulu op gelijke hoogte: 1-1. In de 32e minuut kwam Wilhelmus opnieuw op voorsprong. Noah Saridjojo scoorde een mooi doelpunt. In het restant van de wedstrijd werden er geen doelpunten meer gescoord.

(Klik op SportSnap.nl om meer foto’s van KMD-DSVP te zien)