Buitenboys en Olympia Haarlem delen de punten in vermakelijk duel · Omroep Almere

Tweedeklasser Buitenboys heeft in de thuiswedstrijd tegen Olimpia weer een punt aan het totaal toegevoegd. De ploeg van Dennis Verwer speelde goed, net als de gasten, en na 90 minuten stond de stand op 2-2.

Tegelijkertijd

In de dertig minuten kwam Buitenboys op voorsprong dankzij Ky-Mani Soe-Agnie-1-0. Even eerder stonden de bezoekers ook al in scoringspositie, maar de doelman van Buitenboys vond de weg. De strijd ging over en weer en voor rust waren er nog kansen voor beide ploegen, maar in de eerste helft vielen er geen doelpunten meer.

Ky-Mani-Soe Agnie sterk met de bal

Na rust nam de druk op het doel van de Buitenboys flink toe en kwam de gelijkspel niet als een verrassing: 1-1. Buitenboys herstelde zich en kwam goed terug en Olympia moest er alles aan doen om het ergste te voorkomen, aanvankelijk lukte dat wel, maar uiteindelijk was het Ky-Mani-Soe Agnie die Buitenboys weer op voorsprong zette: 2-1. Het duel ging heen en weer, maar uiteindelijk kon de plaatselijke club niet voorkomen dat de Haarlemmers op gelijke hoogte kwamen. Verder bleef de score gelijk en zag het publiek een vermakelijk duel.

Volgende week staat voor Buitenboys de uitwedstrijd tegen Always Forward op het programma.