Maximale overwinning voor Trivos vrouwen in Apeldoorn

De Trivos-vrouwen wisten nog eens 5 punten bij te schrijven en hun leidende positie in de competitie te versterken. Dankzij de 4-0 overwinning op Dros Alterno heeft Wijchen nu 6 punten voorsprong op Engeltherm WSV, die Rivo Rijssen met 3-2 versloeg.

Trivos moest in Apeldoorn om de punten strijden; In de eerste set gaf de thuisploeg nipt toe met 25-23. In de tweede set ging het iets makkelijker en kon Trivos de set positief afsluiten met 25-20.

langer einde

De derde set was opnieuw gelijk, maar het was het gastteam dat met 25-22 won. Om alle punten te pakken wilden de vrouwen ook de vierde set winnen en dat is gelukt. Met 25-21 in het voordeel van Wijchen kwamen er 5 punten bij.

Trivos speelt aanstaande zaterdag 16 maart een kraker. De inwoners van Wijchen zullen dan als tegenstander nr. 2 Engeltherm WSV thuis in het Sprtcentrum Arcus ontvangen.