SSS verliest oefenwedstrijd tegen FC Zoetermeer |

Beide ploegen hadden een weekend vrije competitie en speelden daarom een ​​oefenwedstrijd tegen elkaar. De SSS kon vandaag niet overtuigen en leed een welverdiende nederlaag.

De ploeg uit Klaaswalen begon goed aan deze wedstrijd, maar langer dan 10 minuten duurde het niet. Vervolgens nam FC Zoetermeer, leider van de 4e divisie, het heft in handen en naderde het doel van Cas Abbas. In de 23e minuut kreeg FC Zoetermeer een vrije trap net buiten het zestienmetergebied. Hij keek Abbas aan en schoot net onder de lat, waardoor de stand 0-1 werd. Een minuut later moest Cas stoppen om te voorkomen dat het gat groter werd. In de 28e minuut redde de lat ook een ruime achterstand voor de SSS.

Na rust maakte FC Zoetermeer een fout op Tim van Zetten, net buiten de beruchte lijnen. Frank van der Linden ging achter de bal staan ​​en schoot de vrije trap tegen de touwen: 1-1. Zo’n twintig minuten voor tijd moest Cas Abbas opnieuw in actie komen om een ​​teruggegeven voorzet uit te schakelen, waardoor een serieuze kans ontstond. Cas werd vervolgens vervangen door invaller Mick van Vliet, om weer wat speeltijd te krijgen in de hoofdmacht. Helaas maakte Mick, die verder een uitstekende invaller was, in de 78e minuut de 1-2, omdat een fraaie aanval van FC Zoetermeer op een onhoudbare positie eindigde.

Na 90 minuten blies scheidsrechter Vijverberg het laatste fluitsignaal en kan SSS zich opmaken voor de belangrijke wedstrijd van volgende week, tegen SVS in Capelle aan den IJssel, vanaf 14.30 uur.