SSS verliest oefenwedstrijd tegen FC Zoetermeer

Klaaswaal – Beide teams hadden een weekend vrije competitie en speelden daarom een ​​oefenwedstrijd tegen elkaar. De SSS kon vandaag niet overtuigen en leed een welverdiende nederlaag.

De ploeg uit Klaaswalen begon goed aan deze wedstrijd, maar langer dan 10 minuten duurde het niet. Dan FC Zoetermeer, leider in 4Mijn klasse, nam de controle over en naderde het doel van Cas Abbas. op de 23eMijn In de minuut kreeg FC Zoetermeer een vrije trap net buiten het zestienmetergebied. Hij keek Abbas aan en schoot net onder de lat, waardoor de stand 0-1 werd. Een minuut later moest Cas stoppen om te voorkomen dat het gat groter werd. op de 28eMijn Minutenlang zorgde de lat ook voor een grotere achterstand voor SSS. De SSS moest vanaf de 38e minuut met 10 man verder na een overtreding van De Bie, die met een rode kaart het veld moest verlaten.

Na rust maakte FC Zoetermeer een fout op Tim van Zetten, net buiten de beruchte lijnen. Frank van der Linden ging achter de bal staan ​​en schoot de vrije trap tegen de touwen: 1-1. Zo’n twintig minuten voor tijd moest Cas Abbas opnieuw in actie komen om een ​​teruggegeven voorzet uit te schakelen, waardoor een serieuze kans ontstond. Cas werd vervolgens vervangen door invaller Mick van Vliet, om weer wat speeltijd te krijgen in de hoofdmacht. Helaas kreeg Mick, die verder een geweldige invaller was, de 78Mijn In de 1e minuut was de 1-2 vlak voor de oren omdat een prachtige aanval van FC Zoetermeer in een onhoudbare positie werd afgevuurd.

Na 90 minuten blies scheidsrechter Vijverberg het laatste fluitsignaal en kan SSS zich opmaken voor de belangrijke wedstrijd van volgende week, tegen SVS in Capelle aan den IJssel, vanaf 14.30 uur.

Wilt u elke avond op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf u dan hier in om onze gratis nieuwsbrief te ontvangen.