Hemur Enge verslaat nipt MIA – Nieuwsblad De Kaap

11 februari 2024 om 19:28 uur

Sport Deel uw nieuws

AMERFOORT – Op zaterdag 10 februari vond in Amersfoort de terugwedstrijd plaats tussen MIA 9 en Hemur Enge 1. De vorige wedstrijd werd herhaald, waarin beide teams in een goede sfeer tegenover elkaar stonden. Opnieuw was de sfeer gemoedelijk en gastvrij, met een vleugje competitiegeest binnen de lijnen.

De wedstrijd begon toen MIA de score opende met twee snelle doelpunten, maar Hemur Enge kwam al snel terug met een schot van Clarissa, gevolgd door een doelpunt na een steekpass, eveneens van Clarissa. De spanning bleef voelbaar toen Jeroen en Brian doelpunten toevoegden aan de score van Hemur Enge, terwijl MIA vastberadenheid toonde en niet op achterstand kwam.

Na een reeks doelpunten van beide ploegen, waardoor de stand gelijk bleef, ging Hemur Enge de rust in met een nipte voorsprong van 5-6. De tweede helft zorgde voor meer spanning toen MIA snel gelijk maakte, maar Hemur Enge kwam weer op voorsprong na een strafschop van Lisanne, gevolgd door enkele cruciale doelpunten van Erwin en Jeroen.

Ondanks de vastberadenheid van MIA om terug te vechten, hield Hemur Enge stand. Uiteindelijk resulteerde een laatste doelpunt van Sofie in een eindstand van 12-10 ten gunste van Hemur Enge.

Met deze overwinning begint Hemur Enge op de rechtervoet aan de komende rustweken. De volgende uitdaging staat gepland voor zaterdag 2 maart, waar ze vastbesloten zullen zijn hun winnende momentum voort te zetten.

Doelen: Lisanne 3, Clarissa 2, Erwin 2, Jeroen 2, Brian 1, Peter 1, Sofie 1