Video | ADO Den Haag – KMSK Deinze recensie met Darije Kalezić: ‘We weten zeker dat er veel spelers zullen komen’ en Alex Schalk: ‘De ploeg moet erbij zijn tegen AZ die tegen VVV aan de competitie begint’

ADO Den Haag sloot de trainingsweek in Zeeland zaterdag af met een oefenwedstrijd tegen het Belgische team KMSK Deinze. Na een doelpuntloze eerste helft zette Matteo Waem ADO Den Haag een kwartier voor tijd op een 1-0-voorsprong. Nog geen twee minuten later was het William Dutoit die profiteerde van een blunder van ADO-doelman Hugo Wentges: 1-1. In het restant van de wedstrijd werden er geen doelpunten meer gescoord. ADO Den Haag speelde het duel af met tien man, na een rode kaart aan Devyn Payne in de verlenging. Na de wedstrijd spraken we met coach Darije Kalezić en ADO-speler Alex Schalk.

Op woensdag 31 juli speelt ADO Den Haag de laatste voorbereidingswedstrijd op het nieuwe seizoen. De Haagse ploeg neemt het dan op tegen concurrentierivaal Jong AZ. De wedstrijd vindt plaats achter gesloten deuren en begint om 14.00 uur. Zaterdag 10 augustus begint de competitie weer voor ADO Den Haag. In de Keuken Kampioen Divisie spelen ze om 16.30 uur thuis tegen VVV-Venlo.

Uitgever: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Interviews: Rob Blankenstein