Club Brugge en PSV blijven onder controle

Club Brugge speelde om 13.00 uur een oefenwedstrijd op het trainingscomplex van PSV. Het was een wedstrijd van 45 en 60 minuten. In Eindhoven werd de stand 1-1.

PSV beste team voor uren

PSV had in de eerste helft de regie en kreeg talloze kansen. Ik had gemakkelijk twee of drie doelpunten kunnen maken, maar dat is niet gelukt. De bezienswaardigheden waren niet gericht. Hierdoor stond de stand in de 45e minuut op 0-0. Taibi koos ervoor om de rechtsbackpositie te verlaten en in de 33e minuut wisselden ze van positie met Spileers. De 0-0-stand bij rust was zeer geflatteerd voor Club.

Blauw-Zwart wist na rust een goede start te maken en Nielsen opende de score. PSV stelde echter orde op zaken door eindelijk te scoren dankzij Saibari, ex-Genk en Anderlecht. Er waren destijds veel wissels. Na de intrede van De Smet, Talbi en Vermant in de 45e minuut voegden Jackers, Yameogo, Boyata, Romero, Wylin, Granados, Liam De Smet en Barberá zich op het uur bij de ploeg.

Barbera-blessure

Tegen PSV konden de jonge Belgen Fernández en Lang (20 minuten) aan de bak. Barberá raakte geblesseerd bij de Club. Het werd 1-1.