Tennisfinale Delray Beach uitgesteld naar maandag vanwege regen

De tennisfinale in Delray Beach, Verenigde Staten, werd vanwege regen een dag uitgesteld. De wedstrijd tussen de Amerikanen Taylor Fritz en Tommy Paul is verplaatst van zondag naar maandag.

Fritz verdedigt zijn titel in Delray Beach. Hij zou de eerste zijn die zijn titel prolongeert sinds Jason Stoltenberg. Hij won het toernooi in de kustplaats in 1996 en 1997.

Net als de finale in het enkelspel werd ook de finale in het dubbelspel van Delray Beach verplaatst naar maandag. Het gaat tussen de duo’s Santiago Gonzales/Neal Skupski en Julain Cash/Robert Galloway.

Door het uitstel van de finale zullen de nieuwe ATP-ranglijsten van deze week nog even moeten wachten. Jannik Sinner zal na zijn titel op het ABN AMRO Open in Rotterdam zeker doorschuiven naar de derde plaats. Verder staat de Griek Stefanos Tsitsipas al geruime tijd buiten de top 10.