Heerenveen bezorgt PSV meteen voordeel in de damesbeker | PSV

De Friese ploeg ging met een 1-0 voorsprong de rust in dankzij een doelpunt van Janneke Ennema. Chimera Ripa kopte de gelijkmaker voor de bekerkampioen van 2021 na een voorzet van Melanie Bross. Jet van Beijeren besliste de wedstrijd in de 86e minuut.

PSV bezet de derde plaats in de Azerion dames eerste divisie en werd vorige week tweede in het tweede seizoen achter de ongenaakbare koploper FC Twente in de Eerste Klasse Beker.

Blijf op de hoogte van het laatste sportnieuws via de Eindhovens Dagblad nieuwsbrief!

Wil je ook via andere kanalen op de hoogte blijven van het laatste PSV-nieuws? Welke kan! Het Eindhovens Dagblad heeft een WhatsApp-kanaal waarmee je het laatste PSV-nieuws direct op je telefoon kunt ontvangen. Klik op deze link om u te registreren.

Ontvang je nieuws liever per e-mail? Klik dan op deze link om je te abonneren op de dagelijkse sportnieuwsbrief van het Eindhovens Dagblad.