Jong FC Utrecht scoort en wint op bezoek bij…

Jong FC Utrecht boekte vrijdagavond een knappe overwinning op bezoek bij SC Cambuur. In Leeuwarden was de stand 2-4 in het voordeel van de ploeg van Ivar van Dinteren.

Jesse van de Haar was de grote man onder de bezoekers. De aanvaller van Jong FC Utrecht maakte vlak voor rust zijn ploeg gelijk en scoorde na rust de 1-3, nadat Adrian Blake Domstedelingen al op voorsprong had gezet. De finale zag er spannend uit met de gelijkmaker van Milan Smit, maar Lynden Edhart maakte meteen een einde aan de hoop van Leeuwarden.

SC Cambuur 2-4 Jong FC Utrecht

32′ Van Mullem 1-0
45′ Van de Haar 1-1