Simpel gezegd: Jong FC Utrecht krijgt een pak slaag van FC…

FC Utrecht blijft na maandagavond onderaan in de Keuken Kampioen divisie. De onder-23 ploeg verloor met 3-0 van FC Eindhoven.

Bij een overwinning kon de ploeg van Ivar van Dinteren FC Den Bosch in ieder geval tot en met vrijdag op achterstand zetten, maar dat lukte maandagmiddag in Eindhoven niet. In de tiende minuut opende Ozan Kökcü de score met een schot in de hoek. Vlak voor rust keerde de bal via Neal Viereck terug in het doel van Andreas Dithmer.

Na rust werd de weinige hoop op resultaat de grond in geboord door de Eindhovenaren, die de derde van de middag scoorden. FC Utrecht had de hele wedstrijd het meeste balbezit en verscheen ook meerdere malen voor het doel van de thuisclub. De Domstedelingen verzuimden simpelweg een doelpunt te scoren.

FC Eindhoven – Jong FC Utrecht 3-0

11′ Kokcu 1-0
37′ Viereck (red) 2-0
63′ Limouri 3-0

Opstelling Jong FC Utrecht: Dithmer, Held (61′ Boumenjal), Mukeh, Viereck, Van Hees, Van Eldik, Andersen, Yah (62′ Van der Wegen), Blake (79′ Oehlers), Van de Haar (79′ Van den Boggende), Akkerman ( 61’Edhart)