De vrouwen van FC Utrecht komen niet tot scoren in de wedstrijd…

AZ en FC Utrecht deelden zondagmiddag de punten. De wedstrijd eindigde op het AFAS Sportcomplex in 0-0.

Beide ploegen scoorden niet in Wijdewormer, al waren er wel kansen. De eerste fase was voor AZ, maar ook FC Utrecht liet zich zien. Daarna ging het spel behoorlijk heen en weer. Kort na rust kende de thuisploeg opnieuw een sterkere periode, al vertaalde zich dat niet in doelpunten.

Ook in de tweede helft vielen er geen doelpunten. AZ miste kansen en stond bovendien een goede doelman Febe Copier in de weg. Hierdoor bleef de stand op 0-0, wat voor beide teams weinig vooruitgang boekte gezien het klassement.

AZ-configuratie: Liefting, Mol, Woons, Stoop, Blom, Boukakar, Colin, Kruijthof (70′ Op de Weegh), Van Lunteren, De Vette (70′ Van Bentum), Spaan

Opstelling FC Utrecht: Copier, Munsterman, Van der Zanden, Paliama (76′ Prins), Visscher, Groenendijk (76′ Van Straten), De Jong, Mahieu, Kruize (63′ Van de Velde), De Keijzer (90′ Haizoun), Bakker