PSV wint thuis niet van Feyenoord, maar de titel is dichtbij

De titel lijkt voor PSV niet meer in gevaar. De Eredivisie-koploper verspeelde in de terugwedstrijd tegen Feyenoord (2-2) twee punten, maar het verschil met de Rotterdammers blijft met nog tien wedstrijden te gaan nog steeds tien punten.

PSV had tot nu toe alle thuiswedstrijden gewonnen. Ook tegen de nummer 2 van Feyenoord leek dit te gebeuren, nadat Malik Tillman in de vierde minuut scoorde.

Feyenoord maakte echter in de 22e minuut gelijk dankzij Yankuba Minteh, die doelman Benitez knap redde. Even daarvoor had Feyenoord-speler Santiago Giménez al een grote kans gemist om de gelijkmaker te scoren.

In de tweede helft kwam Feyenoord zelfs op voorsprong in Eindhoven. Dit keer was de kans van Giménez in de 61e minuut niet te missen.

Bij een overwinning zou Feyenoord binnen zeven punten van PSV zijn gekomen en was de competitie spannend geworden. Maar daar wilde PSV niets mee te maken hebben. Oud-Feyenoord-speler Guus Til maakte in de 71e minuut de 2-2, tevens het eindresultaat.

Bron: RTL Nieuws