Fortuna Vrouwen verliezen met 3-0 in Eindhoven

Fortuna Vrouwen verloor vanmiddag op de Herdgang met 3-0 van PSV.

Fortuna Vrouwen ging met een 2-0 achterstand aan de thee. De doelpunten van de eerste helft waren van Nijstad (28′) en Riley (’34). Samantha van Diemen bleef na rust in de kleedkamer, haar plek werd ingenomen door María Ólofsdóttir Grós. In de tweede helft vergrootte Smits via een strafschop de voorsprong van PSV naar 3-0, waardoor de wedstrijd voorbij leek.

Moïsa van Koot keerde in het laatste kwartier van de wedstrijd na bijna een jaar afwezigheid vanwege een zware blessure terug met een invaller.

Fortuna Femenina Opstelling: Diede Lemey, Hildur Antónsdottir, Samantha van Diemen (46′ María Ólofsdóttir Grós), Anna Knol, Alieke Tuin, Charlotte Hulst (76′ Moïsa van Koot), Amber van Heeswijk, Jarne Teulings (67′ Hanna Huizenga), Lára Pedersen, Tessa Wullaert en Feli Delacauw.

Op zaterdag 9 maart speelt Fortuna Femenino om 16.30 uur thuis tegen het damesteam van AZ.