Feyenoord uitgeschakeld na strafschoppen van AS Roma

Feyenoord-speler Dávid Hancko na zijn gemiste penalty tegen AS Roma.  AP-afbeelding

Feyenoord-speler Dávid Hancko na zijn gemiste penalty tegen AS Roma.AP-afbeelding

Santiago Giménez zette Feyenoord in de 5e minuut op voorsprong in een vol Olympisch Stadion. Lorenzo Pellegrini scoorde tien minuten later de gelijkmaker met een prachtig afstandsschot. Romelu Lukaku miste een penalty voor AS Roma. Voor Feyenoord misten Dávid Hancko en Alireza Jahanbakhsh vanaf elf meter.

AS Roma versloeg Feyenoord twee jaar geleden in de finale van de Conference League (1-0) en schakelde de Rotterdammers vorig jaar na verlenging uit in de kwartfinales van de Europa League.

Het moet content bevatten van bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Instagram.